• Bestyrelse og administration

• Bjørn Strange

Lærer og skolevejleder i Folkeskolen - Måløv Skole - 6 år.
    Lærer og skoleleder 6 og 10 år på Den alternative Skole i Hillerød.
    Formand for Lilleskolerne og næstformand for Frie Grundskolers Lærerforening 4 og 6 år.
    Ungdomsskoleinspektør i Farum Kommune og senere konsulent i Furesø Kommune 2 og 10.
    Formand for fodboldklubber i 14 år og medlem af DBU´s Repræsentantskab gennem 12 år.
    Formand og fortsat bestyrelsesmedlem i Frivillig Center Furesø gennem de seneste år.
    Bor alene i Farum efter min kone Lise døde for 10 år siden.
    Beriget med 2 børn og 5 børnebørn fra 14 til 20 år.
    Jeg finder det inspirerende at kunne medvirke til udvikle og give et supplement til ledelsen, de unge og forældrene på Esrum Kost- og Friskole.

• Mia Hesselberg-Thomsen

Født 1966

Næstformand på Esrum Kost- og Friskole hvor jeg har været en del af bestyrelsen siden 2017. Jeg har varetaget bestyrelsesposter som mening bestyrelsesmedmedlem og næstformand i Lilleskolernes Sammenslutning (LS), en sammenslutning med fokus på pædagogik, skoleledelse og organisation for frie grundskoler fra 2012-2019.

Min skolebestyrelseskarrierer startede på Humlebæk Lille Skole fra 2005-2012, hvor jeg bl.a. var med til at arrangere Lilleskolernes Musik- og Teaterfestival i 2008 og 2013.

Jeg har en baggrund som sceneinstruktør og cand. pæd. i generelpædagogik og er igang med et ph.d.-projekt på Aarhus Universitet. Projektet undersøger betydningen af betydningsfulde lærere. Jeg har været selvstændig konsulent siden 2002, og arbejder her med udvikling af formidlings- og ledelsesadfærd primært i Danmarks Radio.

Jeg har to voksne børn, som begge har gået på Humlebæk Lille Skole hele deres skoletid, og bor sammen med min mand Søren i Fredensborg.

Jeg mener at børns oplevelser i deres skoletid, er centrale for et fortsat demokratisk samfund. Dette vil jeg gerne være med til at tage vare om.

• Margrethe Schindler

Bestyrelsesmedlem