• Bjørn Strange

Lærer og skolevejleder i Folkeskolen - Måløv Skole - 6 år.
    Lærer og skoleleder 6 og 10 år på Den alternative Skole i Hillerød.
    Formand for Lilleskolerne og næstformand for Frie Grundskolers Lærerforening 4 og 6 år.
    Ungdomsskoleinspektør i Farum Kommune og senere konsulent i Furesø Kommune 2 og 10.
    Formand for fodboldklubber i 14 år og medlem af DBU´s Repræsentantskab gennem 12 år.
    Formand og fortsat bestyrelsesmedlem i Frivillig Center Furesø gennem de seneste år.
    Bor alene i Farum efter min kone Lise døde for 10 år siden.
    Beriget med 2 børn og 5 børnebørn fra 14 til 20 år.
    Jeg finder det inspirerende at kunne medvirke til udvikle og give et supplement til ledelsen, de unge og forældrene på Esrum Kost- og Friskole.

• Mia Hesselberg-Thomsen

Født 1966

Bestyrelsesmedlem

Udover bestyrelsesposten på Esrum Kost- og friskole, er jeg næstformand i Lilleskolernes Sammenslutning (LS), en sammenslutning med fokus på pædagogik, skoleledelse og organisation for frie skoler.

Jeg har siddet i bestyrelsen på Humlebæk Lille Skole fra 2005-2012, hvor jeg bl.a. var med til at arrangere Lilleskolernes Musik- og Teaterfestival i 2008 og 2013. Jeg har to voksne børn, som begge har gået på Humlebæk Lille Skole hele deres skoletid.

Jeg har en baggrund som sceneinstruktør og cand. pæd og har været selvstændig konsulent siden 2002, og arbejder med udvikling af formidlings-, relations- og kommunikationsadfærd, primært i DR.

Jeg bor sammen med Søren min mand i Fredensborg"

• Jens Ulrik Mørkegaard

Næstformand

56 år og forretningsmand med flair for tal. Jeg går op i skolens økonomi og er medvirkende til at sikre, at vi som skole kan føre de visioner, vi har for fremtiden ud i livet.

• Denice

Kostelevforældrerepræsentant

• Maibritt Svensson

Dagelevforældrerepræsentant (suppleant)

• Samantha Henriette Ørum

Dagelevforældrerepræsentant

41 år og mor til Celeste, der går på skolen i gruppe 4, anno 2018-19.
    Jeg er uddannet frisør (1998).
    Efterfølgende har jeg taget den pædagogiske bacheloruddannelse i 2012.
    Jeg interesserer mig for mit barns trivsel og den skole hun går på i dagligdagen, så derfor har jeg engageret mig i bestyrelsens arbejde.